Bohusläningens bokkväll på KOCH

Bohusläningens bokkväll på KOCH

Välkommen till en kväll där vi pratar om deckare och fiktiva mord i Bohuslän. Kvällens huvudgäst är författaren Kicki Sehlstedt, aktuell med boken Havsoffer.

Ta med din bok för signering eller köp den på plats till ett förmånligare pris!

Även Jenny Magnusson från bokklubben Bok & Vin gästar. Moderator är Bohusläningens Karin Carlsson. På plats finns även chefredaktör Sandra Bygdén Shameh och redaktör Sara Kirudd.

Kvällens meny 2-rätters meny

Stekt Skrei-Torsk med Rotselleripuré, Eldad Kål, Vinteräpple samt Äppel & Blåmussel Sandefjord

Bohuslänsk Äggost med Inkokta Björnbär, Björnbärsgel & Mörk Choklad

Bokning:

Dela på sociala medier

Alla event

Bryggmästare Micke från Ruckel Brewing och Uddevalla bryggeriet kommer till oss på KOCH och håller en ölprovning ihop med en välkomponerad 3-rätters meny.
Tillsammans med Anders Hammarstedt kommer vi köra fyra whiskeyprovningar i olika teman. Vi börjar kvällen med en rustig biffmacka och en KOCH lager. Därefter får ni fyra sorter whiskey, framtagna av Anders som berättar lite kring de olika sorterna.
Välkommen till en kväll där vi pratar om deckare och fiktiva mord i Bohuslän. Kvällens huvudgäst är författaren Kicki Sehlstedt, aktuell med boken Havsoffer.
Unna er en riktigt härlig kväll på Koch.
Vinprovning och tillhörande 4-rätters meny. Domaine Laroches historia sträcker sig tillbaka till 1850. Vinhuset var en av de producenter som utvecklade vingårdarna i Chablis och är idag en betydande aktör och vingårdsägare. De äger fem hektar Grand Cru, 17 hektar Premier Cru, 62 hektar Chablis och fem hektar Petit Chablis.
Häng med på en kulinarisk upplevelse bestående av minst 15 serveringar, där varje rätt är mer en utforskning av smaker och tekniker snarare än en sammanhängande berättelse. Och vinerna är lika galet goda som skapelserna på tallrikarna.