CHEF´s DINNER

CHEF´s DINNER

Häng med på en kulinarisk upplevelse bestående av minst 15 serveringar, där varje rätt är mer en utforskning av smaker och tekniker snarare än en sammanhängande berättelse. Och vinerna är lika galet goda som skapelserna på tallrikarna.

15 serveringar & dryckespaket

Då det är en fast specialmeny kommer vi inte att kunna tillgodose all specialkost. Vid specialkost kommer vissa element att plockas bort och ersättas om möjligt.

I priset ingår minst 15 servering och drycketpaket.

Bokning:

Dela på sociala medier

Alla event

Bryggmästare Micke från Ruckel Brewing och Uddevalla bryggeriet kommer till oss på KOCH och håller en ölprovning ihop med en välkomponerad 3-rätters meny.
Tillsammans med Anders Hammarstedt kommer vi köra fyra whiskeyprovningar i olika teman. Vi börjar kvällen med en rustig biffmacka och en KOCH lager. Därefter får ni fyra sorter whiskey, framtagna av Anders som berättar lite kring de olika sorterna.
Välkommen till en kväll där vi pratar om deckare och fiktiva mord i Bohuslän. Kvällens huvudgäst är författaren Kicki Sehlstedt, aktuell med boken Havsoffer.
Unna er en riktigt härlig kväll på Koch.
Vinprovning och tillhörande 4-rätters meny. Domaine Laroches historia sträcker sig tillbaka till 1850. Vinhuset var en av de producenter som utvecklade vingårdarna i Chablis och är idag en betydande aktör och vingårdsägare. De äger fem hektar Grand Cru, 17 hektar Premier Cru, 62 hektar Chablis och fem hektar Petit Chablis.
Häng med på en kulinarisk upplevelse bestående av minst 15 serveringar, där varje rätt är mer en utforskning av smaker och tekniker snarare än en sammanhängande berättelse. Och vinerna är lika galet goda som skapelserna på tallrikarna.