På KOCH strävar vi alltid efter att hitta på roliga evenemang och temakvällar tillsammans med våra gäster. Med riktigt god mat, lagat från grunden, och vår härliga service paketerar vi ihop allt för en lyckad kväll.
Musik, matupplevelser, vin & bubbelprovningar, whiskeyprovningar med mera är kvällar att se fram emot!
Håll utkik här så missar du inte just ditt evenemang!
Musik & Mat
29 november
Vi på Restaurang Koch är väldigt glada att välkomna en av våra favoriter till oss! Jens Hult.
Debutsingeln ”Precis som du vill”, sålde platinum och har fram tills idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify.
Med unika och grundade texter, en modern ljudbild och en ny energi och passion för visgenren och har gör modern vispop som berör.
Lättgravad Gös
Blåmussla, Linfrö, Fläderbär & Dill
Långsambakat Högrev
Sidfläsk, Lök, Champinjon, Potatispuré & Rödvinssky
Blåbärssorbet
Lök, Karamell, Matvete & Maräng
Pris: 995 kr (inträde och mat ingår)
Whiskeyprovning
13 november
11 december
15 januari
12 februari
Tillsammans med Anders Hammarstedt kommer vi köra fyra whiskeyprovningar i olika teman. Vi börjar kvällen med en rustig biffmacka och en KOCH lager. Därefter får ni fyra sorter whiskey, framtagna av Anders som berättar lite kring de olika sorterna.Vi provar, tjötar och umgås!
Pris: 545 kr
Allt i ovanstående text ingår.
Bokning: info@restaurangkoch.se eller 0522-313 35
Jul på koch
Tisdag-torsdag
från vecka 48 till 51
Välkomstbubbel
3 sorters heminlagda Sillar
Rökt Makrill
Gravad Öring
Skaldjursterrine med Löjrom
Kål & Äppelsallad
Julbakad fläsksida
Rödkål, kummin, rotselleri, senapssky,
Jansons frestelse och rostad potatis
Ris ala Malta på KOCH’s vis
Vit choklad, ris, citrussorbet, citrusfiléer och älgört
Pris: 645 kr
Bokning: info@restaurangkoch.se eller 0522-313 35
nyårssupé
7 serveringar
inklusive välkomtbubbel och dryckespaket
Vi på KOCH vill fira in det nya året med er!
Detta med en 7-rätters meny, gott vin och gott sällskap.
Vi startar upp med bubbel klockan 17.00, därefter drar vi igång middagen och sedan runt 23.00 rundar vi av för att sedan gå hem och skåla in det nya året hemma.
Gratinerat ostron
Ramslök, panko & smör
Vänerlöjrom
Brioche, smetana, rödlök & gräslök
Svampconsumé
Enokisvamp, ostronskivling, vitlök, färskost & rök
Hummertartar
Ramslökskapris, kålrabbi & krondill
Helstekt oxfilé
Kastanj, oxsvans, kungsmussling & oxsvanssky
Grillad ostmacka
Vrångebäcksost, surdeg & brynt smör
Champangesorbet
Vit choklad & vinteräpple
Pris: 1995 kr
inklusive välkomst bubbel och dryckespaket
Bokning: info@restaurangkoch.se eller 0522-313 35
3-rätters nyårsmeny att ta hem
Vill ni slippa att planera menyer, handla och stå hela dagen i köket.
Vi på KOCH erbjuder en 3 rätters meny för er att hämta hem dagen innan och enkelt lägga upp och värma på hemma efter enkla instuktioner på nyårsafton.
Förrätt
Terrine på pilgrimsmussla med dillemulsion, syrad fänkål, rättika, rågchips och dill
Varmrätt
Oxfilé tournedous med rostad palsternacka, syrad lök,örter, potatiskaka smaksatt med lagrad ost och grönpepparsås
Dessert
Mörk chokladtarte med päron kompott
och mjölkchoklad mousse
Pris: 575 kr
Bokning: info@restaurangkoch.se
eller 0522-313 35