Lisa Miskovsky

Lisa Miskovsky

Vi på KOCH är grymt glada att kunna välkomna Lisa Miskovsky till oss!

Platinasäljande Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest folkkära och etablerade artister och låtskrivare med över 200 000 sålda album och otaliga priser och utmärkelser i bagaget.
Nu är hon aktuell med nytt material, och kommer att spela både ny musik och gamla hits i en intim spelning kombinerat med en 3-rätters middag hos oss på KOCH.

Förrätt
Röding, Gurka, Äggvita, Råg, Vinteräpple & Dill

Varmrätt
Iberico Karré, Rotselleri, Vitlök, Potatis & Äppelsky

Dessert
Hjortronparfait, karamell, berliner, kanderad mandel & körvel

3-rätters meny och konsert ingår i priset.

Vi har även i samarbete med Bohusgården satt ihop ett boende paket med 3 rätters meny, konsert, spa, övernattning och frukostbuffé

Boka allt hos Bohusgården

Bokning:

Alla event

Bryggmästare Micke från Ruckel Brewing och Uddevalla bryggeriet kommer till oss på KOCH och håller en ölprovning ihop med en välkomponerad 3-rätters meny.
Tillsammans med Anders Hammarstedt kommer vi köra fyra whiskeyprovningar i olika teman. Vi börjar kvällen med en rustig biffmacka och en KOCH lager. Därefter får ni fyra sorter whiskey, framtagna av Anders som berättar lite kring de olika sorterna.
Välkommen till en kväll där vi pratar om deckare och fiktiva mord i Bohuslän. Kvällens huvudgäst är författaren Kicki Sehlstedt, aktuell med boken Havsoffer.
Unna er en riktigt härlig kväll på Koch.
Vinprovning och tillhörande 4-rätters meny. Domaine Laroches historia sträcker sig tillbaka till 1850. Vinhuset var en av de producenter som utvecklade vingårdarna i Chablis och är idag en betydande aktör och vingårdsägare. De äger fem hektar Grand Cru, 17 hektar Premier Cru, 62 hektar Chablis och fem hektar Petit Chablis.
Platinasäljande Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest folkkära och etablerade artister och låtskrivare med över 200 000 sålda album och otaliga priser och utmärkelser i bagaget.
Häng med på en kulinarisk upplevelse bestående av minst 15 serveringar, där varje rätt är mer en utforskning av smaker och tekniker snarare än en sammanhängande berättelse. Och vinerna är lika galet goda som skapelserna på tallrikarna.